Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15846
Title: | The significance of vitamins in rational nutrition |
Other Titles: | Значення вітамінів у раціональному харчуванні |
Authors: | Prokhorenko, I. Прокопенко, І. Ю. |
Citation: | Prokhorenko I. The significance of vitamins in rational nutrition / I. Prokhorenko, V. Zakharchuk // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 12 – 15. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | vitamins rational nutrition вітаміни раціональне харчування |
Abstract: | Vitamins are organic low molecular weight compounds necessary for the life of the human organism. However, vitamins are not formed in sufficient quantities in the organism, so they must be supplied with food [1]. Every modern human has faced the problem of lack of vitamins in the organism (avitaminosis), temporary deficiency (hypovitaminosis) or their excess (hypervitaminosis). Вітаміни - органічні низькомолекулярні сполуки, необхідні для життєдіяльності організму людини. Проте в організмі вітаміни не утворюються в достатній кількості, тому вони повинні надходити з їжею [1]. Кожна сучасна людина стикалася з проблемою нестачі вітамінів в організмі (авітаміноз), тимчасової нестачі (гіповітаміноз) або їх надлишку (гіпервітаміноз). |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15846 |
Appears in Collections: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Prokhorenko.pdf | 397,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.