Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15871
Назва: Специфіка функціонування ринку ресторанних послуг України та Волинської області
Інші назви: The specifics of the functioning of the market of restaurant services in Ukraine and the Volyn region
Автори: Коломієць, Д.В.
Kolomiets D.
Бібліографічний опис: Коломієць Д. В. Різновиди ресторанів та ознаки їх класифікації / Д. В. Коломієць, наук. кер. В. Я. Павлоцький // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 123-126.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанні послуг
України
Волинської області
restaurant services
Ukraine
Volyn region
Короткий огляд (реферат): В останній час, незважаючи на вплив різноманітних кризових явищ, ринок ресторанних послух в Україні активно розвивався, перетворившись на вид туристичної діяльності, що розвивається найбільш стрімко.
Recently, despite the impact of various crisis phenomena, the market of restaurant services in Ukraine has been actively developing, turning into the most rapidly developing type of tourist activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15871
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коломієць.pdf402,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.