Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15871
Title: | Специфіка функціонування ринку ресторанних послуг України та Волинської області |
Other Titles: | The specifics of the functioning of the market of restaurant services in Ukraine and the Volyn region |
Authors: | Коломієць, Д.В. Kolomiets D. |
Citation: | Коломієць Д. В. Різновиди ресторанів та ознаки їх класифікації / Д. В. Коломієць, наук. кер. В. Я. Павлоцький // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 123-126. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | ресторанні послуг України Волинської області restaurant services Ukraine Volyn region |
Abstract: | В останній час, незважаючи на вплив різноманітних кризових явищ, ринок ресторанних послух в Україні активно розвивався, перетворившись на вид туристичної діяльності, що розвивається найбільш стрімко. Recently, despite the impact of various crisis phenomena, the market of restaurant services in Ukraine has been actively developing, turning into the most rapidly developing type of tourist activity. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15871 |
Appears in Collections: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Коломієць.pdf | 402,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.