Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15871
Title: Специфіка функціонування ринку ресторанних послуг України та Волинської області
Other Titles: The specifics of the functioning of the market of restaurant services in Ukraine and the Volyn region
Authors: Коломієць, Д.В.
Kolomiets D.
Citation: Коломієць Д. В. Різновиди ресторанів та ознаки їх класифікації / Д. В. Коломієць, наук. кер. В. Я. Павлоцький // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 123-126.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ресторанні послуг
України
Волинської області
restaurant services
Ukraine
Volyn region
Abstract: В останній час, незважаючи на вплив різноманітних кризових явищ, ринок ресторанних послух в Україні активно розвивався, перетворившись на вид туристичної діяльності, що розвивається найбільш стрімко.
Recently, despite the impact of various crisis phenomena, the market of restaurant services in Ukraine has been actively developing, turning into the most rapidly developing type of tourist activity.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15871
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коломієць.pdf402,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.