Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15889
Title: Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської області
Other Titles: Formation of a gastronomic brand of a tourist destination on the example of Odesa region
Authors: Лозінська, Т.І.
Lozinska, T.
Citation: Лозінська Т. І. Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської області / Т. І. Лозінська, наук. кер. Р. С. Козловський // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 139 - 143.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: туризм
туристична інфраструктура
гастрономічний бренд
tourism
tourist infrastructure
gastronomic brand
Abstract: В сучасному світі туризм стає все більш популярним, а люди стають все вибагливішими щодо своїх подорожей. Відповідно, регіони, які хочуть привабити туристів, повинні розвивати не тільки туристичну інфраструктуру, а й створювати унікальний гастрономічний бренд. Одеська область - один з прикладів, коли успішне формування гастрономічного бренду туристичної дестинації може стати ключовим елементом розвитку туризму.
In today's world, tourism is becoming more and more popular, and people are becoming more and more discerning about their travels. Accordingly, regions that want to attract tourists must develop not only tourist infrastructure, but also create a unique gastronomic brand. Odesa region is one of the examples when the successful formation of a gastronomic brand of a tourist destination can become a key element in the development of tourism.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15889
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лозінська.pdf410,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.