Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15901
Назва: Особливості управління підприємствами ресторанного господарства
Інші назви: Peculiarities of restaurant management
Автори: Алексеєнко, С.В.
Alekseenko S.
Бібліографічний опис: Алексеєнко С. В. Сучасні підходи до управління рекламною діяльністю в туристичній сфері / С. В. Алексеєнко, наук. кер. Н. В. Нєчева // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 15-18.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанний бізнес
підприємницька діяльність
restaurant business
entrepreneurship
Короткий огляд (реферат): Ресторанний бізнес є однією з найбільш динамічно зростаючих галузей у світі, включаючи Україну. З кожним роком він зазнає значних змін та розвивається, надаючи нові можливості для інвестування та підприємницької діяльності. Ресторанне господарство стає все більш прибутковим і привабливим для інвесторів, що робить його однією з найбільш перспективних галузей. Це пов'язано з постійним розширенням сфери діяльності, яка охоплює не тільки стандартні ресторани, а й кафе, бари, фаст-фуди, ресторани швидкого харчування та інші заклади. Окрім цього, ресторанне господарство вдосконалює методи управління та обслуговування клієнтів, пропонуючи нові технології та інноваційні підходи. Застосування інформаційних технологій, розробка онлайн-сервісів та додатків для зручності клієнтів - це лише кілька прикладів сучасних рішень у ресторанному господарстві.
The restaurant business is one of the most dynamically growing industries in the world, including Ukraine. Every year it undergoes significant changes and develops, providing new opportunities for investment and entrepreneurial activity. The restaurant industry is becoming increasingly profitable and attractive to investors, which makes it one of the most promising industries. This is due to the constant expansion of the field of activity, which covers not only standard restaurants, but also cafes, bars, fast food, fast food restaurants and other establishments. In addition, the restaurant industry is improving methods of management and customer service, offering new technologies and innovative approaches. The use of information technologies, the development of online services and applications for the convenience of customers are just a few examples of modern solutions in the restaurant industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15901
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нєчева.pdf385,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.