Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15901
Title: | Особливості управління підприємствами ресторанного господарства |
Other Titles: | Peculiarities of restaurant management |
Authors: | Алексеєнко, С.В. Alekseenko S. |
Citation: | Алексеєнко С. В. Сучасні підходи до управління рекламною діяльністю в туристичній сфері / С. В. Алексеєнко, наук. кер. Н. В. Нєчева // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 15-18. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | ресторанний бізнес підприємницька діяльність restaurant business entrepreneurship |
Abstract: | Ресторанний бізнес є однією з найбільш динамічно зростаючих галузей у світі, включаючи Україну. З кожним роком він зазнає значних змін та розвивається, надаючи нові можливості для інвестування та підприємницької діяльності. Ресторанне господарство стає все більш прибутковим і привабливим для інвесторів, що робить його однією з найбільш перспективних галузей. Це пов'язано з постійним розширенням сфери діяльності, яка охоплює не тільки стандартні ресторани, а й кафе, бари, фаст-фуди, ресторани швидкого харчування та інші заклади. Окрім цього, ресторанне господарство вдосконалює методи управління та обслуговування клієнтів, пропонуючи нові технології та інноваційні підходи. Застосування інформаційних технологій, розробка онлайн-сервісів та додатків для зручності клієнтів - це лише кілька прикладів сучасних рішень у ресторанному господарстві. The restaurant business is one of the most dynamically growing industries in the world, including Ukraine. Every year it undergoes significant changes and develops, providing new opportunities for investment and entrepreneurial activity. The restaurant industry is becoming increasingly profitable and attractive to investors, which makes it one of the most promising industries. This is due to the constant expansion of the field of activity, which covers not only standard restaurants, but also cafes, bars, fast food, fast food restaurants and other establishments. In addition, the restaurant industry is improving methods of management and customer service, offering new technologies and innovative approaches. The use of information technologies, the development of online services and applications for the convenience of customers are just a few examples of modern solutions in the restaurant industry. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15901 |
Appears in Collections: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Нєчева.pdf | 385,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.