Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16335
Назва: | Оцінювання якості обслуговування при наданні послуг ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Babel Gardens») |
Інші назви: | Evaluation of the quality of service in the provision of restaurant services (on the example of the "Babel Gardens" restaurant) |
Автори: | Борисевич, А.В. |
Бібліографічний опис: | Борисевич А.В. Оцiнювання якостi обслуговування при наданнi послуг ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Babel Gardens") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Анастасiя Володимирiвна Борисевич ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева. - ОНЕУ, 2023. - 67 c. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | готельно-ресторанна справа якість обслуговування послуги ресторанного господарства підприємство ресторанного господарства методи оцінювання якості обслуговування hotel and restaurant business service quality restaurant services restaurant business methods of service quality assessment |
Короткий огляд (реферат): | У роботі проаналізовано загальні поняття, особливості та ефективність існуючих критеріїв та методів оцінювання якості обслуговування при наданні послуг ресторанного господарства.
Проведено оцінювання якості обслуговування в ресторані «Babel Gardens», сформовано рекомендації щодо шляхів покращення якості обслуговування у ресторані «Babel Gardens», оцінено прогнозовану ефективність впровадження сформованих рекомендацій у ресторані «Babel Gardens».
Запропоновані шляхи можливого вдосконалення існуючих критеріїв та методів оцінювання якості обслуговування при наданні послуг ресторанного господарства, запропоновані способи покращити якість обслуговування у ресторані «Babel Gardens». The work analyzes the general concepts, features and effectiveness of the existing criteria and methods for evaluating the quality of service in the provision of restaurant services. An assessment of the quality of service in the "Babel Gardens" restaurant was conducted, recommendations were made on ways to improve the quality of service in the "Babel Gardens" restaurant, and the predicted effectiveness of the implementation of the recommendations in the "Babel Gardens" restaurant was evaluated. Proposed ways of possible improvement of existing criteria and methods of assessing the quality of service in the provision of restaurant services, proposed ways to improve the quality of service in the "Babel Gardens" restaurant. |
Опис: | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/2023BorisevichA.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реферат Борисевич.pdf | 549,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.