Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16943
Назва: Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградно-виноробної галузі
Інші назви: Current problems and directions of increasing the competitiveness of enterprises in the grape-wine-making industry
Автори: Бабій, О.М.
Тимченко, К.С.
Babii, O.
Timchenko, K.
Бібліографічний опис: Бабій О. М. Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградарсько-виноробної галузі / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Стратегічні напрямки підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств : монографія / за заг. редакцією Р.В. Грінченко. – Одеса: Бондаренко М. О., 2022. – С. 498–529.
Дата публікації: 2022
Ключові слова: конкурентоспроможність
виноградарсько-виноробна галузь
competitiveness
viticulture and wine industry
Короткий огляд (реферат): Досліджено конкурентоспроможність підприємства виноградарсько-виноробної галузі. Проаналізовано фактори можливостей і ринкових загроз зовнішнього середовища підприємств виноградарсько-виноробної галузі за допомогою матрицю Дж-Вільсона. Розроблено заходи підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств виноградарсько-виноробної галузі на державному та регіональному рівнях.
The competitiveness of the enterprise in the viticulture and wine industry was studied. Factors of opportunities and market threats of the external environment of enterprises in the viticulture industry were analyzed using the J-Wilson matrix. Measures have been developed to increase the international competitiveness of enterprises in the viticulture and wine industry at the state and regional levels.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16943
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасні проблеми та напрями.pdf795,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.