Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17423
Назва: Соціальні мережі як іміджевий інструмент підприємств індустрії гостинності та туризму
Інші назви: Social networks as an image tool of hospitality and tourism industry enterprises
Автори: Орлик, О.В.
Клименко, К.О.
Orlyk, O.
Klymenko, K.
Бібліографічний опис: Орлик О. В. Соціальні мережі як іміджевий інструмент підприємств індустрії гостинності та туризму / О. В. Орлик, К. О. Клименко // Актуальні проблеми управління соціально-економічними системами : матеріали ІX Міжнар. наук.-практ. конф., (Луцьк, 15 груд. 2023 р.). – Луцьк : ЛНТУ, 2023. – Ч.1. – С. 330–332.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛНТУ
Ключові слова: соціальні мережі
іміджевий інструмент
індустрія гостинності та туризму
підприємство
social media
image tool
hospitality and tourism industry
enterprise
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні аспекти, що визначають значення соціальних мереж для підприємств індустрії гостинності та туризму. На основі статистичних даних визначено найпопулярніші соціальні мережі, якими користуються у своїй діяльності підприємства, зокрема індустрії гостинності й туризму. Окреслено як позитивні, так і негативні аспекти використання соціальних мереж в індустрії гостинності та туризму.
The main aspects that determine the importance of social networks for enterprises of the hospitality and tourism industry are considered. On the basis of statistical data, the most popular social networks that enterprises use in their activities, in particular the hospitality and tourism industries are determined. Both positive and negative aspects of the use of social networks in the hospitality and tourism industry are outlined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17423
Розташовується у зібраннях:Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соцмережі як іміджевий інструмент.pdf7,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.