Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17574
Title: | Sanitary regime at restaurant enterprises and personal hygiene of staff |
Other Titles: | Санітарний режим на підприємствах ресторанного господарства та особиста гігієна персоналу |
Authors: | Kruzhkova V. Кружкова, В. |
Citation: | Kruzhkova V. Sanitary regime at restaurant enterprises and personal hygiene of staff / V. Kruzhkova // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 8-11. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | sanitary regime restaurant staff санітарний режим ресторан персонал |
Abstract: | Strict compliance with sanitary and hygienic standards at restaurant enterprises is of crucial importance for preventing the occurrence of food poisoning and the spread of infections. It is important to pay special attention to the care of the skin, nails and teeth, especially for workers in the restaurant industry, in order to improve the level of customer service Суворе дотримання санітарно-гігієнічних норм на підприємствах ресторанного господарства має вирішальне значення для запобігання виникненню харчових отруєнь і розповсюдження інфекцій. Важливо приділяти особливу увагу догляду за шкірою, нігтями та зубами, особливо працівникам ресторанного господарства, щоб підвищити рівень обслуговування клієнтів. |
Description: | Scientific director Zakharchuk V. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17574 |
Appears in Collections: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.