Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17574
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kruzhkova V. | - |
dc.contributor.author | Кружкова, В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-09T07:43:48Z | - |
dc.date.available | 2024-05-09T07:43:48Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Kruzhkova V. Sanitary regime at restaurant enterprises and personal hygiene of staff / V. Kruzhkova // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 8-11. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17574 | - |
dc.description | Scientific director Zakharchuk V. | en_US |
dc.description.abstract | Strict compliance with sanitary and hygienic standards at restaurant enterprises is of crucial importance for preventing the occurrence of food poisoning and the spread of infections. It is important to pay special attention to the care of the skin, nails and teeth, especially for workers in the restaurant industry, in order to improve the level of customer service | en_US |
dc.description.abstract | Суворе дотримання санітарно-гігієнічних норм на підприємствах ресторанного господарства має вирішальне значення для запобігання виникненню харчових отруєнь і розповсюдження інфекцій. Важливо приділяти особливу увагу догляду за шкірою, нігтями та зубами, особливо працівникам ресторанного господарства, щоб підвищити рівень обслуговування клієнтів. | - |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | sanitary regime | en_US |
dc.subject | restaurant | en_US |
dc.subject | staff | en_US |
dc.subject | санітарний режим | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | персонал | en_US |
dc.title | Sanitary regime at restaurant enterprises and personal hygiene of staff | en_US |
dc.title.alternative | Санітарний режим на підприємствах ресторанного господарства та особиста гігієна персоналу | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8-11.pdf | 121,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.