Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17574
Назва: Sanitary regime at restaurant enterprises and personal hygiene of staff
Інші назви: Санітарний режим на підприємствах ресторанного господарства та особиста гігієна персоналу
Автори: Kruzhkova V.
Кружкова, В.
Бібліографічний опис: Kruzhkova V. Sanitary regime at restaurant enterprises and personal hygiene of staff / V. Kruzhkova // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 8-11.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: sanitary regime
restaurant
staff
санітарний режим
ресторан
персонал
Короткий огляд (реферат): Strict compliance with sanitary and hygienic standards at restaurant enterprises is of crucial importance for preventing the occurrence of food poisoning and the spread of infections. It is important to pay special attention to the care of the skin, nails and teeth, especially for workers in the restaurant industry, in order to improve the level of customer service
Суворе дотримання санітарно-гігієнічних норм на підприємствах ресторанного господарства має вирішальне значення для запобігання виникненню харчових отруєнь і розповсюдження інфекцій. Важливо приділяти особливу увагу догляду за шкірою, нігтями та зубами, особливо працівникам ресторанного господарства, щоб підвищити рівень обслуговування клієнтів.
Опис: Scientific director Zakharchuk V.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17574
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8-11.pdf121,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.