Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17575
Title: Components of rational food in restaurant establishments
Other Titles: Складові раціонального харчування в закладах ресторанного господарства
Authors: Krymska Н.
Кримська, Х.
Citation: Krymska Н. Components of rational food in restaurant establishments / Н. Krymska // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 12-14.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: rational food
restaurant establishments
раціональну харчування
ресторанні заклади
Abstract: Rational nutrition is an important component of a healthy lifestyle, which will contribute to reducing and maintaining body weight; providing the body with necessary vitamins and trace elements. The inclusion of specialized food products in the diet leads to an improvement in well-being and prevents the occurrence of diseases associated with the consumption of foods unbalanced in terms of nutritional and energy value
Раціональне харчування – важлива складова здорового способу життя, яка сприятиме зниженню та збереженню маси тіла; забезпечення організму необхідними вітамінами і мікроелементами. Включення в раціон спеціалізованих продуктів харчування призводить до поліпшення самопочуття і запобігає виникненню захворювань, пов'язаних із вживанням незбалансованих за харчовою та енергетичною цінністю продуктів.
Description: Scientific director Zakharchuk V.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17575
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12-14.pdf288,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.