Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17575
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Krymska Н. | - |
dc.contributor.author | Кримська, Х. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-09T07:48:48Z | - |
dc.date.available | 2024-05-09T07:48:48Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Krymska Н. Components of rational food in restaurant establishments / Н. Krymska // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 12-14. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17575 | - |
dc.description | Scientific director Zakharchuk V. | en_US |
dc.description.abstract | Rational nutrition is an important component of a healthy lifestyle, which will contribute to reducing and maintaining body weight; providing the body with necessary vitamins and trace elements. The inclusion of specialized food products in the diet leads to an improvement in well-being and prevents the occurrence of diseases associated with the consumption of foods unbalanced in terms of nutritional and energy value | en_US |
dc.description.abstract | Раціональне харчування – важлива складова здорового способу життя, яка сприятиме зниженню та збереженню маси тіла; забезпечення організму необхідними вітамінами і мікроелементами. Включення в раціон спеціалізованих продуктів харчування призводить до поліпшення самопочуття і запобігає виникненню захворювань, пов'язаних із вживанням незбалансованих за харчовою та енергетичною цінністю продуктів. | - |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | rational food | en_US |
dc.subject | restaurant establishments | en_US |
dc.subject | раціональну харчування | en_US |
dc.subject | ресторанні заклади | en_US |
dc.title | Components of rational food in restaurant establishments | en_US |
dc.title.alternative | Складові раціонального харчування в закладах ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12-14.pdf | 288,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.