Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17575
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKrymska Н.-
dc.contributor.authorКримська, Х.-
dc.date.accessioned2024-05-09T07:48:48Z-
dc.date.available2024-05-09T07:48:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationKrymska Н. Components of rational food in restaurant establishments / Н. Krymska // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 12-14.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17575-
dc.descriptionScientific director Zakharchuk V.en_US
dc.description.abstractRational nutrition is an important component of a healthy lifestyle, which will contribute to reducing and maintaining body weight; providing the body with necessary vitamins and trace elements. The inclusion of specialized food products in the diet leads to an improvement in well-being and prevents the occurrence of diseases associated with the consumption of foods unbalanced in terms of nutritional and energy valueen_US
dc.description.abstractРаціональне харчування – важлива складова здорового способу життя, яка сприятиме зниженню та збереженню маси тіла; забезпечення організму необхідними вітамінами і мікроелементами. Включення в раціон спеціалізованих продуктів харчування призводить до поліпшення самопочуття і запобігає виникненню захворювань, пов'язаних із вживанням незбалансованих за харчовою та енергетичною цінністю продуктів.-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectrational fooden_US
dc.subjectrestaurant establishmentsen_US
dc.subjectраціональну харчуванняen_US
dc.subjectресторанні закладиen_US
dc.titleComponents of rational food in restaurant establishmentsen_US
dc.title.alternativeСкладові раціонального харчування в закладах ресторанного господарстваen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12-14.pdf288,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.