Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17575
Назва: | Components of rational food in restaurant establishments |
Інші назви: | Складові раціонального харчування в закладах ресторанного господарства |
Автори: | Krymska Н. Кримська, Х. |
Бібліографічний опис: | Krymska Н. Components of rational food in restaurant establishments / Н. Krymska // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 12-14. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | rational food restaurant establishments раціональну харчування ресторанні заклади |
Короткий огляд (реферат): | Rational nutrition is an important component of a healthy lifestyle, which will contribute to reducing and maintaining body weight; providing the body with necessary vitamins and trace elements. The inclusion of specialized food products in the diet leads to an improvement in well-being and prevents the occurrence of diseases associated with the consumption of foods unbalanced in terms of nutritional and energy value Раціональне харчування – важлива складова здорового способу життя, яка сприятиме зниженню та збереженню маси тіла; забезпечення організму необхідними вітамінами і мікроелементами. Включення в раціон спеціалізованих продуктів харчування призводить до поліпшення самопочуття і запобігає виникненню захворювань, пов'язаних із вживанням незбалансованих за харчовою та енергетичною цінністю продуктів. |
Опис: | Scientific director Zakharchuk V. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17575 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12-14.pdf | 288,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.