Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17580
Назва: Молекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарства
Інші назви: Molecular gastronomy as an innovative technology in the foundations of the restaurant kingdom
Автори: Вискребець, В.О.
Viskrebets, V.
Бібліографічний опис: Вискребець В. О. Молекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарства / В. О. Вискребець // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 38-41.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: молекулярна гастрономія
інноваційна технологія
ресторан
molecular gastronomy
restaurant
Innovative technology
Короткий огляд (реферат): Ресторанний бізнес є одним з найприбутковіших у світі. За останні роки в багатьох країнах Західної Європи спостерігається збільшення витрат клієнтів на проведення дозвілля саме в закладах ресторанного бізнесу. На сьогоднішній день ресторани готові запропонувати своїм споживачам професійну організацію усіх можливих форм заходів: фуршет, банкет, coffee-break, презентація, дипломатичний прийом, барбекю тощо. Технічне оснащення сучасних ресторанів дозволяє максимально відповідати побажанням клієнтів
The restaurant business is one of the most profitable in the world. In the future, in the rich countries of Western Europe, there is an increase in customer spending on investments in the restaurant business. Today, restaurants are ready to provide their guests with a professional organization of all possible forms of visits: buffet, banquet, coffee-break, presentation, diplomatic reception, barbecue, etc. The technical equipment of our current restaurants allows us to provide maximum satisfaction to our clients.
Опис: Науковий керівник Бедрадіна Г. К.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17580
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38-41.pdf351,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.