Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17583
Title: Вплив світового ринку готельно-ресторанних послуг на міжнародний туристичний бізнес
Other Titles: The influence of the world market of hotel and restaurant services on the international tourist business
Authors: Возовик, К.О.
Vozovik, K.
Citation: Возовик К. О. Вплив світового ринку готельно-ресторанних послуг на міжнародний туристичний бізнес / К. О. Возовик // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 49-53.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: світовий ринок
готельно-ресторанні послуги
міжнародний туризм
world market
hotel and restaurant services
international tourism
Abstract: Створення гостинності та туризму в кожній країні пояснюється комплексом природних, історико-культурних, соціальних, економічних і політичних факторів. Сукупність факторів у статті розглядається відповідно до методологічної основи моделі «локального ромба» М. Портера. Ця ідея полягає в тому, що існує система властивостей, яка разом, як і кожна з них окремо, сприяє функціонуванню всіх об'єктів.
The creation of hospitality and tourism in each country is explained by a complex of natural, historical and cultural, social, economic and political factors. The set of factors in the article is considered according to the methodological basis of M. Porter's "local rhombus" model. This idea is that there is a system of properties that together, as well as each of them separately, contribute to the functioning of all objects.
Description: Науковий керівник Шикіна О. В.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17583
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49-53.pdf259,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.