Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17586
Title: Світовий досвід впровадження інноваційних технологій в індустрії гостинності
Other Titles: World experience of implementing innovative technologies in the hospitality industry
Authors: Гой, В.К.
Goy, V.
Citation: Гой В.К. Світовий досвід впровадження інноваційних технологій в індустрії гостинності / В.К. Гой // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 68-73.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: інноваційні технології
індустрія гостинності
innovative technologies
hospitality industry
Abstract: У сучасному світі впровадження інновацій у діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу є важливою складовою посилення конкурентної позиції, підвищення якості послуг та поліпшення репутації підприємства. Зараз основні тренди інновацій - це оптимізація системи бронювання, використання різних сучасних технологій у готелях, таких як віртуальна реальність, штучний інтелект, розпізнавання обличчя, розумні кімнати.
In today's world, the introduction of innovations in the activities of hotel and restaurant business enterprises is an important component of strengthening the competitive position, improving the quality of services and improving the reputation of the enterprise. Currently, the main innovation trends are the optimization of the reservation system, the use of various modern technologies in hotels, such as virtual reality, artificial intelligence, facial recognition, and smart rooms.
Description: Науковий керівник Давиденко І. В.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17586
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
68-73.pdf352,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.