Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17586
Назва: Світовий досвід впровадження інноваційних технологій в індустрії гостинності
Інші назви: World experience of implementing innovative technologies in the hospitality industry
Автори: Гой, В.К.
Goy, V.
Бібліографічний опис: Гой В.К. Світовий досвід впровадження інноваційних технологій в індустрії гостинності / В.К. Гой // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 68-73.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: інноваційні технології
індустрія гостинності
innovative technologies
hospitality industry
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі впровадження інновацій у діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу є важливою складовою посилення конкурентної позиції, підвищення якості послуг та поліпшення репутації підприємства. Зараз основні тренди інновацій - це оптимізація системи бронювання, використання різних сучасних технологій у готелях, таких як віртуальна реальність, штучний інтелект, розпізнавання обличчя, розумні кімнати.
In today's world, the introduction of innovations in the activities of hotel and restaurant business enterprises is an important component of strengthening the competitive position, improving the quality of services and improving the reputation of the enterprise. Currently, the main innovation trends are the optimization of the reservation system, the use of various modern technologies in hotels, such as virtual reality, artificial intelligence, facial recognition, and smart rooms.
Опис: Науковий керівник Давиденко І. В.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17586
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
68-73.pdf352,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.