Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17612
Назва: Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану
Інші назви: Servisy obsluhovuvannya cherhy yak optymizatsiya roboty restoranu
Автори: Корак, О.С.
Korak O.
Бібліографічний опис: Корак О. С. Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану / О. С. Корак // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 133-135.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: технології
конкуренція
оптимізація процесів обслуговування
управління чергами
technologies
konkurentsiya
optymizatsiya
queue management
Короткий огляд (реферат): Постановка проблеми у загальному вигляді. У сучасному світі, де технології і конкуренція розвиваються з кожним роком, оптимізація процесів обслуговування стає критично важливою для бізнесу та організацій. Однією з ключових проблем є управління чергами, яке впливає на ефективність обслуговування та задоволеність клієнтів.
Formulation of the problem in general. In today's world, where technology and competition are developing every year, optimization of service processes is becoming critically important for businesses and organizations. One of the key challenges is queue management, which affects service efficiency and customer satisfaction.
Опис: Науковий керівник Захарчук В. Г.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17612
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133-135.pdf263,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.