Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17612
Title: | Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану |
Other Titles: | Servisy obsluhovuvannya cherhy yak optymizatsiya roboty restoranu |
Authors: | Корак, О.С. Korak O. |
Citation: | Корак О. С. Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану / О. С. Корак // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 133-135. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | технології конкуренція оптимізація процесів обслуговування управління чергами technologies konkurentsiya optymizatsiya queue management |
Abstract: | Постановка проблеми у загальному вигляді. У сучасному світі, де технології і конкуренція розвиваються з кожним роком, оптимізація процесів обслуговування стає критично важливою для бізнесу та організацій. Однією з ключових проблем є управління чергами, яке впливає на ефективність обслуговування та задоволеність клієнтів. Formulation of the problem in general. In today's world, where technology and competition are developing every year, optimization of service processes is becoming critically important for businesses and organizations. One of the key challenges is queue management, which affects service efficiency and customer satisfaction. |
Description: | Науковий керівник Захарчук В. Г. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17612 |
Appears in Collections: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
133-135.pdf | 263,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.