Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17637
Title: Подолання викликів: відкриття ресторану під час війни
Other Titles: Overcoming challenges: opening a restaurant during wartime
Authors: Топал, Д.Д.
Topal, D.
Citation: Топал Д. Д. Подолання викликів: відкриття ресторану під час війни / Д. Д. Топал / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 245-247.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: війна в Україні
відкриття ресторану
стратегічне планування
war in Ukraine
opening of a restaurant
strategic planning
Abstract: Під час війни ідея відкриття ресторану може здатися нелогічною, зважаючи на труднощі та невизначеність, що панують навколо. Однак, завдяки стратегічному плануванню та стійкості, підприємці можуть знайти можливості реалізувати ідеї навіть у несприятливих умовах. Тому потрібно розглянути можливі міркування та кроки, пов’язані з відкриттям ресторану у воєнний час:
In times of war, the idea of opening a restaurant may seem illogical, given the difficulties and uncertainty surrounding it. However, with strategic planning and resilience, entrepreneurs can find opportunities to realize ideas even in adverse conditions. Therefore, it is necessary to consider possible considerations and steps related to opening a restaurant in wartime
Description: Науковий керівник Галасюк С. С.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17637
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
245-247.pdf351 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.