Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦушко, Г.О.-
dc.contributor.authorTushko, G.-
dc.date.accessioned2024-05-22T07:00:08Z-
dc.date.available2024-05-22T07:00:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХрижановська В. Е. Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки / В. Е. Хрижановська / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 256-260.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640-
dc.descriptionНауковий керівник Захарчук В. Г.en_US
dc.description.abstractУ сучасному суспільстві все більше людей усвідомлюють негативний вплив цукру на здоров'я і шукають альтернативні підсолоджувачі. Цукор – це загальна назва для вуглеводів із солодким смаком, які використовуються в їжі та напоях, існує багато типів цукру, як природних, так і штучних. Деякі з найпоширеніших типів цукру містятьen_US
dc.description.abstractIn modern society, more and more people are aware of the negative impact of sugar on health and are looking for alternative sweeteners. Sugar is a general name for sweet-tasting carbohydrates used in food and drink, and there are many types of sugar, both natural and artificial. Some of the most common types of sugar contain-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectцукорen_US
dc.subjectштучні підсолоджувачіen_US
dc.subjectsugaren_US
dc.subjectartificial sweetenersen_US
dc.titleАльтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недолікиen_US
dc.title.alternativeAlternative sugars: ways to reduce the sugar content of foods, advantages and disadvantagesen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
256-260.pdf299,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.