Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цушко, Г.О. | - |
dc.contributor.author | Tushko, G. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T07:00:08Z | - |
dc.date.available | 2024-05-22T07:00:08Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Хрижановська В. Е. Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки / В. Е. Хрижановська / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 256-260. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640 | - |
dc.description | Науковий керівник Захарчук В. Г. | en_US |
dc.description.abstract | У сучасному суспільстві все більше людей усвідомлюють негативний вплив цукру на здоров'я і шукають альтернативні підсолоджувачі. Цукор – це загальна назва для вуглеводів із солодким смаком, які використовуються в їжі та напоях, існує багато типів цукру, як природних, так і штучних. Деякі з найпоширеніших типів цукру містять | en_US |
dc.description.abstract | In modern society, more and more people are aware of the negative impact of sugar on health and are looking for alternative sweeteners. Sugar is a general name for sweet-tasting carbohydrates used in food and drink, and there are many types of sugar, both natural and artificial. Some of the most common types of sugar contain | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | цукор | en_US |
dc.subject | штучні підсолоджувачі | en_US |
dc.subject | sugar | en_US |
dc.subject | artificial sweeteners | en_US |
dc.title | Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки | en_US |
dc.title.alternative | Alternative sugars: ways to reduce the sugar content of foods, advantages and disadvantages | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
256-260.pdf | 299,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.