Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640
Title: | Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки |
Other Titles: | Alternative sugars: ways to reduce the sugar content of foods, advantages and disadvantages |
Authors: | Цушко, Г.О. Tushko, G. |
Citation: | Хрижановська В. Е. Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки / В. Е. Хрижановська / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 256-260. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | цукор штучні підсолоджувачі sugar artificial sweeteners |
Abstract: | У сучасному суспільстві все більше людей усвідомлюють негативний вплив цукру на здоров'я і шукають альтернативні підсолоджувачі. Цукор – це загальна назва для вуглеводів із солодким смаком, які використовуються в їжі та напоях, існує багато типів цукру, як природних, так і штучних. Деякі з найпоширеніших типів цукру містять In modern society, more and more people are aware of the negative impact of sugar on health and are looking for alternative sweeteners. Sugar is a general name for sweet-tasting carbohydrates used in food and drink, and there are many types of sugar, both natural and artificial. Some of the most common types of sugar contain |
Description: | Науковий керівник Захарчук В. Г. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640 |
Appears in Collections: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
256-260.pdf | 299,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.