Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640
Title: Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки
Other Titles: Alternative sugars: ways to reduce the sugar content of foods, advantages and disadvantages
Authors: Цушко, Г.О.
Tushko, G.
Citation: Хрижановська В. Е. Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки / В. Е. Хрижановська / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 256-260.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: цукор
штучні підсолоджувачі
sugar
artificial sweeteners
Abstract: У сучасному суспільстві все більше людей усвідомлюють негативний вплив цукру на здоров'я і шукають альтернативні підсолоджувачі. Цукор – це загальна назва для вуглеводів із солодким смаком, які використовуються в їжі та напоях, існує багато типів цукру, як природних, так і штучних. Деякі з найпоширеніших типів цукру містять
In modern society, more and more people are aware of the negative impact of sugar on health and are looking for alternative sweeteners. Sugar is a general name for sweet-tasting carbohydrates used in food and drink, and there are many types of sugar, both natural and artificial. Some of the most common types of sugar contain
Description: Науковий керівник Захарчук В. Г.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
256-260.pdf299,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.