Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640
Назва: Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки
Інші назви: Alternative sugars: ways to reduce the sugar content of foods, advantages and disadvantages
Автори: Цушко, Г.О.
Tushko, G.
Бібліографічний опис: Хрижановська В. Е. Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки / В. Е. Хрижановська / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 256-260.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: цукор
штучні підсолоджувачі
sugar
artificial sweeteners
Короткий огляд (реферат): У сучасному суспільстві все більше людей усвідомлюють негативний вплив цукру на здоров'я і шукають альтернативні підсолоджувачі. Цукор – це загальна назва для вуглеводів із солодким смаком, які використовуються в їжі та напоях, існує багато типів цукру, як природних, так і штучних. Деякі з найпоширеніших типів цукру містять
In modern society, more and more people are aware of the negative impact of sugar on health and are looking for alternative sweeteners. Sugar is a general name for sweet-tasting carbohydrates used in food and drink, and there are many types of sugar, both natural and artificial. Some of the most common types of sugar contain
Опис: Науковий керівник Захарчук В. Г.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
256-260.pdf299,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.