Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17643
Title: Шляхи підвищення ефективності функціонування туристичного агентства у франчайзинговій мережі
Other Titles: Ways to improve the effectiveness of the travel agency in the franchise network
Authors: Шелковенко, В.С.
Shelkovenko, V.
Citation: Шелковенко В. С. Шляхи підвищення ефективності функціонування туристичного агентства у франчайзинговій мережі / В. С. Шелковенко / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 272-277..
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: туристичне підприємство
франчайзинг
туристичне агентство
tourist enterprise
franchising
travel agency
Abstract: Важливість туристичних підприємств в індустрії туризму важко переоцінити, оскільки вони є основними суб’єктами туристичної діяльності [1, с. 49]. Непередбачуваність зовнішнього середовища: економічні кризи, політичні суперечки, пандемії – все це негативно впливає на їхню діяльність, вони викликають скорочення туристичних потоків, що призводить до зменшення доходу туристичних підприємств, ускладнюють відкриття нових
The importance of tourist enterprises in the tourism industry is difficult to overestimate, since they are the main subjects of tourist activity [1, p. 49]. The unpredictability of the external environment: economic crises, political disputes, pandemics - all this has a negative effect on their activities, they cause a reduction in tourist flows, which leads to a decrease in the income of tourist enterprises, make it difficult to open new ones
Description: Науковий керівник Мартинова Н. С.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17643
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
272-277.pdf349,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.