Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17646
Назва: Рекреаційні та екологічні аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Recreational and ecological aspects of the development of tourism and hotel and restaurant business
Автори: Якуніна, Є.О.
Yakunina, E.
Бібліографічний опис: Якуніна Є. О. Рекреаційні та екологічні аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу / Є. О. Якуніна / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 284-290.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: екотуризм
сталий туризм
готельно-ресторанний бізнес
ecotourism
sustainable tourism
hospitality business
Короткий огляд (реферат): Екотуризм є специфічним напрямом туристичної діяльності, який зосереджується на збереженні та охороні природи і уникненні негативного впливу на навколишнє середовище. Цей вид туризму також відомий як сталий туризм, оскільки він базується на принципах мінімізації соціальних, фізичних, психологічних та поведінкових впливів
Ecotourism is a specific direction of tourist activity that focuses on the preservation and protection of nature and avoiding negative impact on the environment. This type of tourism is also known as sustainable tourism, as it is based on the principles of minimizing social, physical, psychological and behavioral impacts
Опис: Науковий керівник Бедрадіна Г. К.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17646
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
284-290.pdf464,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.