Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17727
Назва: | Управління конкурентоспроможністю пекарні |
Інші назви: | Management of bakery competitiveness |
Автори: | Ткачук, О.В. |
Бібліографічний опис: | Ткачук, О.В. Управлiння конкурентоспроможнiстю пекарнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Олена Владиславiвна Ткачук; наук. кер. Валентина Вiкторiвна Горбатюк. - ОНЕУ, 2024. - 61 с. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | управління конкурентоспроможність конкурентний аналіз management competitiveness competitive analysis |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства Проаналізовано поточний стан підприємства та визначено основні тенденції ринку хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Проведено порівняльну оцінку ТОВ «Сімейна пекарня» відносно конкурентів для визначення рівня його конкурентоспроможності. Розроблено рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Сімейна пекарня», а саме запропоновано розширення асортименту виробництва за рахунок впровадження лінійки безглютенової продукції The paper examines the theoretical aspects of managing the enterprise's competitiveness. The current state of the enterprise is analyzed and the main trends of the bakery and flour confectionery market are determined. A comparative assessment of "Family Bakery" LLC with respect to competitors was conducted to determine the level of its competitiveness. Recommendations have been developed to increase the competitiveness of "Family Bakery" LLC, namely, it is proposed to expand the range of production due to the introduction of a line of gluten-free products |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17727 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реферат Ткачук.pdf | 216,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
2024Tkachuk.pdf | 1,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.