Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17734
Назва: Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції овочеконсервного підприємства
Інші назви: Management of the quality and competitiveness of products of the vegetable canning enterprise
Автори: Ігнатьєва, В.М.
Бібліографічний опис: Ігнатьєва В.М. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Вiкторiя Миколаївна Iгнатьєва; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська. - ОНЕУ, 2024. - 71 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: підприємство
управління
якість
конкурентоспроможність
enterprise
management
quality
competitiveness
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПРАТ ВО «Одеський консервний завод». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ПРАТ ВО «Одеський консервний завод», що полягають оновленні виробничого обладнання
Theoretical aspects of quality management and enterprise competitiveness are considered in the work. The financial and economic activity, business environment and competitiveness of PJSC "Production Union" ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD" are analyzed. Measures to improve the quality management and competitiveness of the products of PJSC "Production Union" ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD" are proposed, which consist in updating the production equipment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Ignatyeva.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ігнатьєва_реферат.pdf106,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Ignatyeva1.pdf3,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.