Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17754
Title: Ревеню менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі
Other Titles: Revenue management in the hotel and restaurant business
Authors: Шикіна, О.В.
Ремігайло, І.Ю.
Shykina, O.
Remigailo, I.
Citation: Шикіна О. В. Ревеню менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Методичні вказівки до вивчення дисципліни (глосарій) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи». – Одеса : ОНЕУ, 2023. – 24 с. – Режим доступу : http://surl.li/ssxmy
Issue Date: 2023
Keywords: ревеню менеджмент
готельно-ресторанна справа
глосарій
управління доходами
ціноутворення
оптимізація прибутковості
revenue management
hotel and restaurant business
glossary
revenue management
pricing
profitability optimization
Abstract: Вказівки містять глосарій з ключовими термінами та поняттями, що є основою для вивчення ревеню менеджменту. Вони допомагають студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками у сфері управління доходами в готельному та ресторанному бізнесі, що включає аналіз, планування та оптимізацію цінової політики, підвищення ефективності використання ресурсів та максимізацію прибутковості. Матеріали сприяють самостійній роботі студентів, полегшуючи розуміння складної термінології та її застосування у професійній діяльності.
The instructions contain a glossary of key terms and concepts that are the basis for studying rhubarb management. They help students acquire theoretical knowledge and practical skills in the field of revenue management in the hotel and restaurant business, which includes analysis, planning and optimization of pricing policy, increasing the efficiency of resource use and maximizing profitability. The materials contribute to the independent work of students, facilitating the understanding of complex terminology and its application in professional activities.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17754
Other Identifiers: УДК 338.488.2:640.412
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24 с.pdf363,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.