Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17754
Назва: Ревеню менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі
Інші назви: Revenue management in the hotel and restaurant business
Автори: Шикіна, О.В.
Ремігайло, І.Ю.
Shykina, O.
Remigailo, I.
Бібліографічний опис: Шикіна О. В. Ревеню менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Методичні вказівки до вивчення дисципліни (глосарій) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи». – Одеса : ОНЕУ, 2023. – 24 с. – Режим доступу : http://surl.li/ssxmy
Дата публікації: 2023
Ключові слова: ревеню менеджмент
готельно-ресторанна справа
глосарій
управління доходами
ціноутворення
оптимізація прибутковості
revenue management
hotel and restaurant business
glossary
revenue management
pricing
profitability optimization
Короткий огляд (реферат): Вказівки містять глосарій з ключовими термінами та поняттями, що є основою для вивчення ревеню менеджменту. Вони допомагають студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками у сфері управління доходами в готельному та ресторанному бізнесі, що включає аналіз, планування та оптимізацію цінової політики, підвищення ефективності використання ресурсів та максимізацію прибутковості. Матеріали сприяють самостійній роботі студентів, полегшуючи розуміння складної термінології та її застосування у професійній діяльності.
The instructions contain a glossary of key terms and concepts that are the basis for studying rhubarb management. They help students acquire theoretical knowledge and practical skills in the field of revenue management in the hotel and restaurant business, which includes analysis, planning and optimization of pricing policy, increasing the efficiency of resource use and maximizing profitability. The materials contribute to the independent work of students, facilitating the understanding of complex terminology and its application in professional activities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17754
Інші ідентифікатори: УДК 338.488.2:640.412
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24 с.pdf363,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.