Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18068
Назва: | Удосконалення міжнародної конкурентоспроможності філії ТНК харчової промисловості в умовах воєнного часу (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна») |
Інші назви: | Improving the international competitiveness of a branch of a TNC of the food industry in wartime conditions (on the example of Puratos Ukraine LLC) |
Автори: | Козовякіна, І.В. |
Бібліографічний опис: | Козовякіна І.В. Удосконалення мiжнародної конкурентоспроможностi фiлiї ТНК харчової промисловостi в умовах воєнного часу (на прикладi ТОВ "Пуратос Україна"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою " Мiжнароднi економiчнi вiдносини " / Iнна Володимирiвна Козовякiна; наук. кер. Iнна Олегiвна Уханова. - ОНЕУ, 2024. - 68 с. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | міжнародна конкурентоспроможність харчові підприємства ТНК дочірня компанія імпорт продажі фінансові показники international competitiveness food enterprises TNC subsidiary import sales financial indicators |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є міжнародна конкурентоспроможність ТОВ «Пуратос Україна».
У роботі визначені - поняття та особливості міжнародної конкурентоспроможності ТНК харчової промисловості; узагальнено чинники конкурентоспроможності ТНК харчової промисловості та їх підрозділів; узагальнено методи оцінки конкурентоспроможності ТНК та їх філій.
Охарактеризовано ТОВ «Пуратос Україна» як суб’єкта конкурентних відносин на світовому ринку; проаналізовано чинники міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна»; проведено аналіз сучасного стану міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна».
Запропоновано заходи удосконалення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна» в умовах воєнного часу The bachelor's qualification work consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of Puratos Ukraine LLC. The work defines - concepts and features of international competitiveness of TNCs in the food industry; the factors of competitiveness of TNCs in the food industry and their divisions are summarized; the methods of assessing the competitiveness of TNCs and their branches are summarized. Puratos Ukraine LLC is characterized as a subject of competitive relations on the world market; factors of international competitiveness of Puratos Ukraine LLC were analyzed; an analysis of the current state of international competitiveness of Puratos Ukraine LLC was carried out. Measures to improve the international competitiveness of Puratos Ukraine LLC in wartime conditions are proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18068 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реферат Козовякіна.docx.pdf | 198,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
2024Kozoviakina.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.