Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18068
Назва: Удосконалення міжнародної конкурентоспроможності філії ТНК харчової промисловості в умовах воєнного часу (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна»)
Інші назви: Improving the international competitiveness of a branch of a TNC of the food industry in wartime conditions (on the example of Puratos Ukraine LLC)
Автори: Козовякіна, І.В.
Бібліографічний опис: Козовякіна І.В. Удосконалення мiжнародної конкурентоспроможностi фiлiї ТНК харчової промисловостi в умовах воєнного часу (на прикладi ТОВ "Пуратос Україна"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою " Мiжнароднi економiчнi вiдносини " / Iнна Володимирiвна Козовякiна; наук. кер. Iнна Олегiвна Уханова. - ОНЕУ, 2024. - 68 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: міжнародна конкурентоспроможність
харчові підприємства
ТНК
дочірня компанія
імпорт
продажі
фінансові показники
international competitiveness
food enterprises
TNC
subsidiary
import
sales
financial indicators
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є міжнародна конкурентоспроможність ТОВ «Пуратос Україна». У роботі визначені - поняття та особливості міжнародної конкурентоспроможності ТНК харчової промисловості; узагальнено чинники конкурентоспроможності ТНК харчової промисловості та їх підрозділів; узагальнено методи оцінки конкурентоспроможності ТНК та їх філій. Охарактеризовано ТОВ «Пуратос Україна» як суб’єкта конкурентних відносин на світовому ринку; проаналізовано чинники міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна»; проведено аналіз сучасного стану міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна». Запропоновано заходи удосконалення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна» в умовах воєнного часу
The bachelor's qualification work consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of Puratos Ukraine LLC. The work defines - concepts and features of international competitiveness of TNCs in the food industry; the factors of competitiveness of TNCs in the food industry and their divisions are summarized; the methods of assessing the competitiveness of TNCs and their branches are summarized. Puratos Ukraine LLC is characterized as a subject of competitive relations on the world market; factors of international competitiveness of Puratos Ukraine LLC were analyzed; an analysis of the current state of international competitiveness of Puratos Ukraine LLC was carried out. Measures to improve the international competitiveness of Puratos Ukraine LLC in wartime conditions are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18068
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Козовякіна.docx.pdf198,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Kozoviakina.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.