Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18078
Назва: Удосконалення послуг у курортних закладах розміщення (на прикладі студентського табору «Економіст»)
Інші назви: Improving services in resort accommodation facilities (on the example of the Economist student camp)
Автори: Возовик, К.О.
Бібліографічний опис: Возовик, К.О. Удосконалення послуг у курортних закладах розмiщення на прикладi студентського табору "Економiст": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Катерина Олегiвна Возовик ; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук . - ОНЕУ , 2024. - 65 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: санаторно-курортні та оздоровчі підприємства
студентський табір відпочинку
здорове та дієтичне харчування
методи обслуговування
SWOT-аналіз
анімаційні послуги
sanatorium-resort and wellness enterprises
student recreation camp
healthy and dietary food
service methods
SWOT analysis
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження роботи – процес обслуговування відпочиваючих санаторно-курортних та оздоровчих підприємств. Предметом дослідження є науково-практичні положення щодо удосконалення послуг харчування в студентському таборі відпочинку «Економіст». Мета кваліфікаційної роботи полягає у аналізі та розробленні заходів щодо удосконалення послуг у курортних закладах розміщення У роботі досліджено теоретичні аспекти удосконалення послуг у курортних закладах розміщення. Проведено аналіз методів обслуговування з використанням SWOT-аналізу. Пропонуються заходи щодо вдосконалення послуг харчування; розроблені пропозиції щодо послуг анімаційного напряму. За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів та проаналізована їх ефективність
The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The object of work research is the service process of vacationing sanatorium-resort and wellness enterprises. The subject of the research is the scientific and practical regulations regarding the improvement of food services in the student recreation camp "Economist". The purpose of the qualification work is to analyze and develop measures to improve services in resort accommodation facilities Theoretical aspects of improving services in resort accommodation facilities are investigated in the work. Analysis of service methods using SWOT- analysis was carried out. Measures to improve food services are proposed; developed proposals for animation services. Based on the results of the study, the feasibility of the implementation of the above measures was substantiated and their effectiveness was analyzed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Vozovik.pdf
Інші ідентифікатори: animation services.
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vlasov2024.pdf346,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат Власов В.Д..pdf281,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.