Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18081
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКабанцев, М.С.-
dc.date.accessioned2024-08-01T06:57:44Z-
dc.date.available2024-08-01T06:57:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКабанцев М.С. Шляхи збiльшення доходiв у пiдприємствi ресторанного господарства на прикладi ресторану-кальянної "The Loft!": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Микита Сергiйович Кабанцев; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова. - ОНЕУ , 2024. - 71 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18081-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження - процес формуванням доходів закладів ресторанних та напрямки їх підвищення. Предмет дослідження - сукупність теоретико-методичних та науково-практичних аспектів аналізу доходів ресторану-кальянної «The Loft». Метою дослідження є здійснення аналізу доходів підприємства ресторанного господарства та визначення резервів та шляхів їх зростання. У роботі розглядаються науково-теоретичні основи формування доходів у закладах ресторанного господарства. Проаналізовані основні показники виробничої діяльності ресторану-кальянної «The Loft», проведений аналіз доходів підприємства. За результатами аналізу запропонований комплекс заходів щодо підвищення доходів ресторану-кальянної «The Loft», обґрунтована економічна ефективність їх впровадження, що підкріплено необхідними економічними розрахункамиen_US
dc.description.abstractThe qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The object of the research is the process of revenue formation of restaurant establishments and the direction of their increase. The subject of the study is a set of theoretical-methodical and scientific-practical aspects of the income analysis of the hookah restaurant "The Loft". The purpose of the study is to analyze the income of the restaurant business and determine the reserves and ways of their growth. The paper examines the scientific and theoretical foundations of income generation in restaurants. The main indicators of the production activity of the hookah restaurant "The Loft" were analyzed, and the company's income was analyzed. Based on the results of the analysis, a set of measures to increase the income of the hookah restaurant "The Loft" is proposed, the economic efficiency of their implementation is substantiated, which is supported by the necessary economic calculations.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectдохідen_US
dc.subjectваловийen_US
dc.subjectопераційнийen_US
dc.subjectтоварообігen_US
dc.subjectструктураen_US
dc.subjectдинамікаen_US
dc.subjectмерчендайзингen_US
dc.subjectкальянen_US
dc.subjectкейтерингen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectрезервиen_US
dc.subjectекономічний ефектen_US
dc.subjectincomeen_US
dc.subjectgrossen_US
dc.subjectoperationalen_US
dc.subjectturnoveren_US
dc.subjectstructureen_US
dc.subjectdynamicsen_US
dc.subjectmerchandisingen_US
dc.subjecthookahen_US
dc.subjectcateringen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectreservesen_US
dc.subjecteconomic effecten_US
dc.titleШляхи збільшення доходів у підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану-кальянної «The Loft»)en_US
dc.title.alternativeWays of increasing income in the restaurant business (on the example of the hookah restaurant "The Loft")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Кабанцев.pdf173,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Kabantsev.pdf574,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.