Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18081
Title: Шляхи збільшення доходів у підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану-кальянної «The Loft»)
Other Titles: Ways of increasing income in the restaurant business (on the example of the hookah restaurant "The Loft")
Authors: Кабанцев, М.С.
Citation: Кабанцев М.С. Шляхи збiльшення доходiв у пiдприємствi ресторанного господарства на прикладi ресторану-кальянної "The Loft!": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Микита Сергiйович Кабанцев; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова. - ОНЕУ , 2024. - 71 с.
Issue Date: 2024
Keywords: дохід
валовий
операційний
товарообіг
структура
динаміка
мерчендайзинг
кальян
кейтеринг
прибуток
резерви
економічний ефект
income
gross
operational
turnover
structure
dynamics
merchandising
hookah
catering
profit
reserves
economic effect
Abstract: Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження - процес формуванням доходів закладів ресторанних та напрямки їх підвищення. Предмет дослідження - сукупність теоретико-методичних та науково-практичних аспектів аналізу доходів ресторану-кальянної «The Loft». Метою дослідження є здійснення аналізу доходів підприємства ресторанного господарства та визначення резервів та шляхів їх зростання. У роботі розглядаються науково-теоретичні основи формування доходів у закладах ресторанного господарства. Проаналізовані основні показники виробничої діяльності ресторану-кальянної «The Loft», проведений аналіз доходів підприємства. За результатами аналізу запропонований комплекс заходів щодо підвищення доходів ресторану-кальянної «The Loft», обґрунтована економічна ефективність їх впровадження, що підкріплено необхідними економічними розрахунками
The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The object of the research is the process of revenue formation of restaurant establishments and the direction of their increase. The subject of the study is a set of theoretical-methodical and scientific-practical aspects of the income analysis of the hookah restaurant "The Loft". The purpose of the study is to analyze the income of the restaurant business and determine the reserves and ways of their growth. The paper examines the scientific and theoretical foundations of income generation in restaurants. The main indicators of the production activity of the hookah restaurant "The Loft" were analyzed, and the company's income was analyzed. Based on the results of the analysis, a set of measures to increase the income of the hookah restaurant "The Loft" is proposed, the economic efficiency of their implementation is substantiated, which is supported by the necessary economic calculations.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18081
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат Кабанцев.pdf173,04 kBAdobe PDFView/Open
2024Kabantsev.pdf574,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.