Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18083
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колчаг, К.І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-01T07:13:57Z | - |
dc.date.available | 2024-08-01T07:13:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Колчаг К.І. Шляхи пiдвищення ефективностi функцiонування пiдприємств ресторанного господарства на прикладi ресторану "Avenue 25": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Катерина Iгорiвна Колчаг ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева. - ОНЕУ, 2024. - 87 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18083 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі досліджено основи ефективного функціонування підприємств ресторанного господарства, розглянуто поняття та критерії якості та ефективного обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Охарактеризовано організаційно-економічна характеристика ресторану «Avenue 25», проведено аналіз організації обслуговування в ресторані «Avenue 25», оцінено якість обслуговування гостей як фактору ефективності функціонування ресторану «Avenue 25». Розроблено заходи з підвищення якості обслуговування як фактору ефективності функціонування ресторану «Avenue 25», запропоновано мотиваційні заходи, як фактор ефективності роботи ресторану «Avenue 25». | en_US |
dc.description.abstract | The qualifying work explores the basics of efficient functioning of restaurant enterprises, considers the concepts and criteria of quality and efficient service in restaurant enterprises. The organizational-economic characteristics of the Avenue 25 restaurant are described, an analysis of the service organization in the Avenue 25 restaurant is conducted, and the quality of guest service as a factor of the restaurant's functioning efficiency is evaluated. Measures to improve the quality of service as a factor of the restaurant's functioning efficiency are developed, motivational measures are proposed as a factor of the Avenue 25 restaurant's efficiency. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | ресторанні послуги | en_US |
dc.subject | ефективність функціонування ресторану | en_US |
dc.subject | restaurant enterprise | en_US |
dc.subject | restaurant | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | restaurant services | en_US |
dc.subject | restaurant functioning efficiency | en_US |
dc.title | Шляхи підвищення ефективності функціонування підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Avenue 25») | en_US |
dc.title.alternative | Ways to Improve the Efficiency of Restaurant Enterprises (on the Example of Avenue 25 Restaurant) | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
реферат Колчаг.pdf | 519,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
2024Kolchag.pdf | 1,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.