Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18088
Title: Стан та перспективи впровадження інновацій в діяльність закладів готельного господарства (на прикладі готелю «WOL.121»)
Other Titles: The State and Prospects of the Introduction of Innovations in the Operational Activity of Hotels (using the Example of the "WOL.121" Hotel)
Authors: Науменко, Л.А.
Citation: Науменко Л.А. Стан та перспективи впровадження iнновацiй в дiяльнiсть закладiв готельного господарства на прикладi готелю "WOL.121": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Любов Андрiївна Науменко; наук. кер. Свiтлана Сергiївна Галасюк . - ОНЕУ, 2024. - 76 с.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: інновація
інноваційний розвиток
інноваційна діяльність
апарт-готель
технологічні інновації
організаційні інновації
соціальні інновації
innovation
innovative activity
innovative development
aparthotel
technological innovations
organizational innovations
social innovations
Abstract: У роботі вивчено сутність понять «інновація», «інноваційна діяльність» та «інноваційний розвиток»; визначено види інновацій та особливості їх застосування в закладах готельного господарства; розглянуто провідний досвід застосування інновацій в готельному бізнесі. В аналітичній частині виявлено специфіку функціонування готелю «WOL.121» та застосування інновацій в його діяльності; досліджено формування готельного продукту та оцінку якості надання послуг; проаналізовано динаміку виробничо-економічної діяльності готелю з урахуванням впровадження інновацій; зроблено оцінку конкурентної позиції готелю «WOL.121» для вивчення можливостей щодо вдосконалення його інноваційної діяльності; Внесені та економічно обґрунтовані пропозиції спрямовані на вдосконалення інноваційної діяльності готелю «WOL.121».
There are the essence of the concepts of "innovation", "innovative activity", and "innovative development"; the types of innovations and the specifics of their application in hotel establishments; the leading experience of applying innovations in the hotel business in the work. In the analytical part, the specifics of the operation of the "WOL.121" hotel and the application of innovations in its activities had studied; the formation of the hotel product and the assessment of service quality had investigated; the dynamics of the hotel's production and economic activities, taking into account the implementation of innovations had analized; the competitive position of the "WOL.121" hotel to explore opportunities for improving its innovative activities had evaluated. Economically substantiated proposals are aimed at improving the innovative activities of the "WOL.121" hotel.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18088
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат Науменко Л.А.pdf554,78 kBAdobe PDFView/Open
2024Naumenko.pdf1,49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.