Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18089
Назва: | Удосконалення управління персоналом ресторану |
Інші назви: | Improving restaurant personnel management |
Автори: | Нгуен, Чієу Лонг |
Бібліографічний опис: | Нгуен Чієу Лонг Удосконалення управлiння персоналом ресторану: квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Лонг Нгуен Чiєу ; наук. кер. Iгор Васильович Лебедєв . - ОНЕУ , 2024. - 68 с. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | персонал трудові ресурси управління персоналом стимулювання трудової мотивації personnel labour resources personnel management stimulation of labour motivation |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні та методологічні засади управління
персоналом на прикладі ресторану «Іl mio restirante». Розкрито сутність основних
понять: персонал, трудові ресурси, управління персоналом, стимулювання
трудової мотивації тощо. Дано загальну характеристику і здійснено аналіз
економічної діяльності та системи управління персоналом об’єкта дослідження.
Запропоновано і обґрунтовано рекомендації щодо удосконалення управління
персоналом ресторану та проаналізована їх ефективність з акцентом на
використання сучасних засобів і методів стимулювання трудової мотивації The paper examines the theoretical and methodological principles of personnel management of the restaurant "Il mio restirante". The essence of the main concepts – personnel, labor resources, personnel management, stimulation of labor motivation etc. – are revealed. A general description is given and an analysis of the economic activity and personnel management system of the research object is carried out. Based on the results of the research, recommendations for improving restaurant personnel management were proposed and substantiated, and their effectiveness was analysed with an emphasis on the use of modern means and methods of stimulating work motivation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18089 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реферат Нгуен Чієу Лонг_unlocked.pdf | 166,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
2024Nguyen.pdf | 970,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.