Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18774
Title: Маркетингові дослідження споживчих переваг на ринку хліба та хлібобулочних виробів
Other Titles: Marketing research of consumer preferences in the bread and bakery products market
Authors: Чечельницький, О.І.
Новак, Г.В.
Chechelnytskyi, O.
Novak, H.
Citation: Чечельницький О.І. Маркетингові дослідження споживчих переваг на ринку хліба та хлібобулочних виробів / О.І. Чечельницький, Г. В. Новак // Минуле, Сучасне, Майбутнє: матеріали студ. дистанційної наук.-практ. конф.: Одеський національний економічний університет, 2024. – Вип. 14. – C. 260-263.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: маркетингові дослідження
хлібобулочні вироби
marketing research
bakery products
Abstract: Хлібопекарська промисловість України має велике соціальне значення, вона є підтримкою стабільності у суспільстві, а підприємства, що виробляють такий значимий для кожного пересічного українця продукт харчування, як хліб, прагнуть задовольнити потреби усіх верств населення. Основою орієнтації діяльності сучасних підприємств є концепція маркетингу. Вона стверджує, що досягнення цілей підприємств залежить від того, наскільки успішно вони вивчили і задовольнили потреби споживачів. Успіх в конкурентній боротьбі буде на боці тих підприємств, які своєю пріоритетною метою вибрали глибоке вивчення поведінки споживачів. Маркетингові дослідження споживчих переваг є основним етапом для підприємств при виробництві хліба та хлібобулочної продукції, адже лише вивчивши аудиторію споживачів та їх переваги та потреби, бути конкурентоспроможними на даному ринку
The bakery industry of Ukraine has great social significance, it supports stability in society, and enterprises that produce such a significant food product for every average Ukrainian as bread strive to meet the needs of all segments of the population. The basis of the orientation of the activities of modern enterprises is the concept of marketing. It states that the achievement of the goals of enterprises depends on how successfully they have studied and satisfied the needs of consumers. Success in competition will be on the side of those enterprises that have chosen in-depth study of consumer behavior as their priority goal. Marketing research of consumer preferences is the main stage for enterprises in the production of bread and bakery products, because only by studying the audience of consumers and their preferences and needs can they be competitive in this market
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18774
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
260-263.pdf335,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.