Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18863
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2024-12-02T08:09:31Z-
dc.date.available2024-12-02T08:09:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifierУДК 338.4:658.6-
dc.identifier.citationКунділовська Т.А. Аналіз впливу факторів макросередовища на ресторанний бізнес в Україні / Т.А. Кунділовська // Глобалізаційні процеси : виклики та рішення : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 12 листопада 2024 р.). – Одеса: МГУ, 2024. – С. 217-219.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18863-
dc.description.abstractВизначено, що актуальним методом оцінки зовнішнього середовища ресторанного бізнесу є PEST-аналіз, призначений для виявлення політичних, економічних, соціальних, технологічних факторів. Застосування аналізу факторів впливу макросередовища дає можливість розробити ефективну стратегію розвитку підприємства, створити передумови для прийняття виважених управлінських рішень.en_US
dc.description.abstractIt was determined that the actual method of assessing the external environment of the restaurant business is the PEST analysis, designed to identify political, economic, social, and technological factors. The application of the analysis of factors influencing the macro environment makes it possible to develop an effective strategy for the development of the enterprise, to create prerequisites for making balanced management decisions.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectмакросередовищеen_US
dc.subjectpest-аналізen_US
dc.subjectконкурентні перевагиen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectmacro environmenten_US
dc.subjectpest analysisen_US
dc.subjectcompetitive advantagesen_US
dc.titleАналіз впливу факторів макросередовища на ресторанний бізнес в Україніen_US
dc.title.alternativeAnalysis of the influx of macro-environmental factors on the restaurant business in Ukraineen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.