Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18863
Title: Аналіз впливу факторів макросередовища на ресторанний бізнес в Україні
Other Titles: Analysis of the influx of macro-environmental factors on the restaurant business in Ukraine
Authors: Кунділовська, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Citation: Кунділовська Т.А. Аналіз впливу факторів макросередовища на ресторанний бізнес в Україні / Т.А. Кунділовська // Глобалізаційні процеси : виклики та рішення : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 12 листопада 2024 р.). – Одеса: МГУ, 2024. – С. 217-219.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ресторанний бізнес
макросередовище
pest-аналіз
конкурентні переваги
restaurant business
macro environment
pest analysis
competitive advantages
Abstract: Визначено, що актуальним методом оцінки зовнішнього середовища ресторанного бізнесу є PEST-аналіз, призначений для виявлення політичних, економічних, соціальних, технологічних факторів. Застосування аналізу факторів впливу макросередовища дає можливість розробити ефективну стратегію розвитку підприємства, створити передумови для прийняття виважених управлінських рішень.
It was determined that the actual method of assessing the external environment of the restaurant business is the PEST analysis, designed to identify political, economic, social, and technological factors. The application of the analysis of factors influencing the macro environment makes it possible to develop an effective strategy for the development of the enterprise, to create prerequisites for making balanced management decisions.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18863
Other Identifiers: УДК 338.4:658.6
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.