Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18873
Назва: | Словник з дисципліни «Ревеню менеджмент у готельному та ресторанному бізнесі» |
Інші назви: | Dictionary of the discipline "Revenue Management in the Hotel and Restaurant Business" |
Автори: | Шикіна, О.В. Ремігайло, І.Ю. Shykina, O. Remigailo, I. |
Бібліографічний опис: | Словник з дисципліни «Ревеню менеджмент у готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи» / уклад.: О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло. – Одеса: ОНЕУ, ротапринт, 2024. – 24 с. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | ревеню менеджмент готельно-ресторанна справа глосарій управління доходами ціноутворення оптимізація прибутковості revenue management hotel and restaurant business glossary revenue management pricing profitability optimization |
Короткий огляд (реферат): | Словник містить глосарій з ключовими термінами та поняттями, що є основою для вивчення ревеню менеджменту. Він допомагає студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками у сфері управління доходами в готельному та ресторанному бізнесі, що включає аналіз, планування та оптимізацію цінової політики, підвищення ефективності використання ресурсів та максимізацію прибутковості. Матеріали сприяють самостійній роботі студентів, полегшуючи розуміння складної термінології та її застосування у професійній діяльності. The dictionary contains a glossary of key terms and concepts that are the basis for studying revenue management. It helps students master theoretical knowledge and practical skills in the field of revenue management in the hotel and restaurant business, which includes analysis, planning and optimization of pricing policy, increasing the efficiency of resource use and maximizing profitability. The materials contribute to the independent work of students, facilitating the understanding of complex terminology and its application in professional activities. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18873 |
Інші ідентифікатори: | УДК 338.488.2:640.412 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24.pdf | 398,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.