Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19431
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алавердян, К.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-05T08:18:30Z | - |
dc.date.available | 2025-06-05T08:18:30Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Алавердян К.Р. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю продукцiї пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Катерина Русланiвна Алавердян ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - ОНЕУ , 2025.-72с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19431 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства, зокрема вивчено сутність та взаємозв’язок понять якості та конкурентоспроможності продукції, досліджено класифікацію факторів впливу на конкурентоспроможність продукції. Проаналізовано ринок молока та молокопродуктів України, вивчено внутрішнє середовище ТОВ «Літинський молзавод» та оцінено якість та конкурентоспроможність продукції підприємства. Надано пропозиції щодо удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції, зокрема запропоновано встановлення нового обладнання для очищення молока. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський Національний Економічний Універсітет | en_US |
dc.subject | якість продукції | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | en_US |
dc.subject | ринок молока та молокопродуктів України | en_US |
dc.subject | метод п’яти конкурентних сил М. Портера | en_US |
dc.subject | метод сум | en_US |
dc.subject | блок-схема процесу | en_US |
dc.subject | product quality | en_US |
dc.subject | product competitiveness | en_US |
dc.subject | the milk and dairy market of Ukraine | en_US |
dc.subject | M. Porter's five competitive forces method | en_US |
dc.subject | the sum method | en_US |
dc.subject | process flowchart | en_US |
dc.title | Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства | en_US |
dc.title.alternative | Management of quality and competitiveness of enterprise’s products | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Алавердян анотація.pdf | 309,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Алавердян Катерина диплом.pdf | 2,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Алавердян реферат.pdf | 350,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.