Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19431
Title: Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства
Other Titles: Management of quality and competitiveness of enterprise’s products
Authors: Алавердян, К.Р.
Citation: Алавердян К.Р. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю продукцiї пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Катерина Русланiвна Алавердян ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - ОНЕУ , 2025.-72с.
Issue Date: 2025
Publisher: Одеський Національний Економічний Універсітет
Keywords: якість продукції
конкурентоспроможність продукції
ринок молока та молокопродуктів України
метод п’яти конкурентних сил М. Портера
метод сум
блок-схема процесу
product quality
product competitiveness
the milk and dairy market of Ukraine
M. Porter's five competitive forces method
the sum method
process flowchart
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства, зокрема вивчено сутність та взаємозв’язок понять якості та конкурентоспроможності продукції, досліджено класифікацію факторів впливу на конкурентоспроможність продукції. Проаналізовано ринок молока та молокопродуктів України, вивчено внутрішнє середовище ТОВ «Літинський молзавод» та оцінено якість та конкурентоспроможність продукції підприємства. Надано пропозиції щодо удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції, зокрема запропоновано встановлення нового обладнання для очищення молока.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19431
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.