Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19447
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorРемігайло, І.Ю.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.contributor.authorRemigailo, I.-
dc.date.accessioned2025-06-06T06:53:08Z-
dc.date.available2025-06-06T06:53:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationШикіна О. В. Інтеграція практико-орієнтованих курсів у навчальний процес як засіб досягнення програмних результатів навчання / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Забезпечення якості вищої освіти : проблеми та перспективи розвитку : збірник матеріалів VІІІ Міжнародної науково-методичної конференції (Одеса, 6-7 березня 2025 р.). – Одеса : ОНЕУ, 2025. – С. 152-153.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19447-
dc.description.abstractУ тезах розглядається інтеграція практико-орієнтованих курсів у навчальний процес як інструмент досягнення програмних результатів навчання та підвищення конкурентоспроможності випускників. Проаналізовано досвід впровадження курсів проєкту RapidSkills на базі Одеського національного економічного університету, що реалізуються у співпраці з Національною туристичною організацією України та Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Окреслено напрями перекваліфікації у сферах HoReCa, рітейлу та електронної торгівлі. Висвітлено вплив авторських освітніх компонентів кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу, створених у партнерстві з бізнесом, на розвиток професійних, підприємницьких і цифрових компетентностей студентів. Зроблено висновок, що практико-орієнтовані курси забезпечують адаптацію освітнього процесу до реальних потреб ринку праці та сприяють ефективній підготовці фахівців для сфери гостинності.en_US
dc.description.abstractThe theses consider the integration of practice-oriented courses into the educational process as a tool for achieving program learning outcomes and increasing the competitiveness of graduates. The experience of implementing the RapidSkills project courses based on the Odessa National Economic University, implemented in cooperation with the National Tourism Organization of Ukraine and the USAID Program "Competitive Economy of Ukraine", is analyzed. The directions of retraining in the areas of HoReCa, retail and e-commerce are outlined. The impact of the author's educational components of the Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business, created in partnership with business, on the development of professional, entrepreneurial and digital competencies of students is highlighted. The conclusion is made that practice-oriented courses ensure the adaptation of the educational process to the real needs of the labor market and contribute to the effective training of specialists for the hospitality sector.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпрактико-орієнтовані курсиen_US
dc.subjectRapidSkillsen_US
dc.subjectдуальна освітаen_US
dc.subjectготельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectринок праціen_US
dc.subjectосвітній процесen_US
dc.subjectкомпетентностіen_US
dc.subjectпартнерство з бізнесомen_US
dc.subjectHoReCaen_US
dc.subjectкавовий стартапen_US
dc.subjectpractice-oriented coursesen_US
dc.subjectRapidSkillsen_US
dc.subjectdual educationen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectlabor marketen_US
dc.subjecteducational processen_US
dc.subjectcompetenciesen_US
dc.subjectpartnership with businessen_US
dc.subjectHoReCaen_US
dc.subjectcoffee startupen_US
dc.titleІнтеграція практико-орієнтованих курсів у навчальний процес як засіб досягнення програмних результатів навчанняen_US
dc.title.alternativeIntegration of practice-oriented courses into the educational process as a means of achieving program learning outcomesen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
152-153.pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.