Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19459
Назва: Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції консервного підприємства
Інші назви: Management of the quality and competitiveness of products of the canning enterprise
Автори: Копняєв, В. С.
Бібліографічний опис: Копняєв В.С. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю продукцiї консервного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй": спец. 073 / Владислав Сергiйович Копняєв ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - ОНЕУ , 2025.-72с.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Одеський Національний Економічний Універсітет
Ключові слова: підприємство
управління
якість
конкурентоспроможність
консервна промисловість
enterprise
management
quality
competitiveness
canning industry
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПП «Демидівський консервний завод». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ПП «Демидівський консервний завод», що полягають оновленні виробничого обладнання.
Theoretical aspects of quality management and enterprise competitiveness are considered in the work. The financial and economic activity and business environment of PE "Demydivskyi Canning Plant" are analyzed. Measures to improve the quality management and competitiveness of the products of PE "Demydivskyi Canning Plant" are proposed, which consist in updating the production equipment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19459
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.