Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19462
Title: | Формування стратегії розвитку підприємства на роздрібному ринку продовольчих товарів |
Other Titles: | Formation of a development strategy for an enterprise in the retail food market |
Authors: | Павленко, А. О. |
Citation: | Павленко А.О. Формування стратегiї розвитку пiдприємства на роздрiбному ринку продовольчих товарiв : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй": спец. 073 / Анастасiя Олександрiвна Павленко ; наук. кер. Тетяна Борисiвна Кублiкова . - ОНЕУ , 2025.-75с. |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Одеський Національний Економічний Універсітет |
Keywords: | стратегія стратегічне управління ефективність аналіз розвиток strategy strategic management efficiency analysis development |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти, поняття, особливості управління конкурентоспроможністю підприємства, практичні засади формування стратегії розвитку підприємства на роздрібному ринку продовольчих товарів, дослідження процесів формування та реалізації стратегії розвитку на роздрібному ринку продовольчих товарів, механізм формування стратегії розвитку підприємств
Проаналізовано основні економічні показники діяльності ТОВ «АТБ-Маркет» і його конкуретні позиції на роздрібному ринку продовольчих товарів, надано загальну організаційну характеристику підприємства.
Запропоновано стратегії розвитку ТОВ «АТБ-маркет» на роздрібному ринку продовольчих товарів. The work deals with the theoretical aspects сoncepts, and features of enterprise competitiveness management, practical foundations of enterprise development strategy formation in the retail food market, research of the processes of formation and implementation of development strategies in the retail food market, and the mechanism of enterprise development strategy formation. Author analysis _The main economic indicators of LLC "ATB-Market" and its competitive position in the retail food market are analyzed. A general organizational description of the enterprise is provided. Strategies for the development of ATB-Market LLC in the retail market of food products are proposed. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19462 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АНОТАЦІЯ Павленко.pdf | 156,38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Диплом_Павленко_Анастасія_4_зф_11.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Реферат Павленко 4 зф 11 (1).pdf | 202,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.