Кафедра економіки, права та управління бізнесом : [623] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 341 до 360 з 623
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2007Кримінально-правовий спосіб захисту прав на торговельні марки в міжнародному приватному правіРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2006Органи захисту прав на торговельні марки: зарубіжний досвід та УкраїнаРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2005Товарный знак в международном частном праве: понятие и идентификационные признакиРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2004Правове регулювання окремих способів захисту прав на знаки для товарів та послуг УкраїниРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2015Право на компенсацію за порушення авторських прав: безмежні можливості для зловживанняРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2014Роль бізнес-інкубаторів у стимулюванні інноваційної діяльностіРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2014Перспективи законодавчого врегулювання медіації в УкраїніРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2013Роль об'єктів інтелектуальної власності в сфері інноваційної діяльностіРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2012Використання зображення фізичної особи як елементу торговельної маркиРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2010Суб'єкти права інтелектуальної власності на торговельні марки: міжнародне регулюванняРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2010Проблеми правової охорони комерційних (фірмових) найменувань в УкраїніРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2010Міжнародний досвід правової охорони кольорів в якості торговельних марокРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2008Європейські стандарти захисту прав на торговельні марки на митному кордоніРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2007Зарубіжний і вітчизняний досвід відшкодування збитків за порушення прав на торговельні маркиРоманадзе, Л.Д.; Романадзе, Л.Д.; Romanadze, L.
2016Стратегічний підхід як засіб планування соціально-економічного розвитку міста (на прикладі м. Одеси)Котова, І.М.; Котова, И.Н.; Kotova, I.
2015Аналіз динаміки основних показників економічного розвитку Одеської областіКарпов, В.А.; Карпов, В.А.; Karpov, V.
2015Складові елементи інфраструктури підтримки малого підприємництва на регіональному рівніДоброва, Н.В.; Доброва, Н.В.; Dobrova, N.
2015Удосконалення управління витратами підприємств харчової промисловостіОднолько, В.О.; Однолько, В.А.; Odnolko, V.
2015Послуга як об’єкт товарознавства: організація та контроль за якістюТраченко, Л.А.; Траченко, Л.А.; Trachenko, L.
2012Послуга як об’єкт товарознавства: організація та контроль за якістюТраченко, Л.А.; Траченко, Л.А.; Trachenko, L.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 341 до 360 з 623