Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 14.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Формування конкурентних переваг підприємстваБасюк, О.О.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності на ринку зернаГрицюк, В.В.
2021Управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку послуг торгівліСокульський, А.М.
2021Управління конкурентоспроможністю на ринку підприємств тваринництваТопор, Є.Е.
2021Формування конкурентних переваг на ринку телекомунікаційної продукціїБуй Тхі Хионг Ні
2020Управління конкурентоспроможністю ТОВ «Рів.А.Холдінг»Рябчевська, С.Г.
2022Розробка рекомендацій щодо удосконалення маркетингової товарної політики ПАТ «ЕННІ ФУДЗ» на ринку харчових концентратівАргінська, Л.Д.
2022Перспективи підвищення міжнародної конкурентоспроможності послуг з оброблення та перевезення вантажів морським транспортом Одеського регіонуМухсiнова, С.Х.
2020Шляхи підвищення ефективності рекламної діяльності підприємства ТОВ «Штампмастер» в сучасних умовахНоренко, М.В.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill»)До Данг Кіеу Чінь